Author Topic: CC appears as an error  (Read 644 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TheGhostQueen02

  • VIP GOLD
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 67
  • Reputation: +5/-1
    • Steam Profile
CC appears as an error
« on: July 15, 2019, 01:09:22 AM »
So ive heard multiple times people saying my CC's model (Including mister) appears as an error, so here's the model https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1734165783&searchtext=thanos Thank you!

Offline Avier05

  • Member
  • *
  • Posts: 38
  • Reputation: +3/-0
  • What the guacamole is a personal text?
Re: CC appears as an error
« Reply #1 on: July 15, 2019, 03:10:31 AM »
Your thanos appears as an error too, no joke.

Offline Ethan

  • Developer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 160
  • Reputation: +17/-3
  • Hello! :)
Re: CC appears as an error
« Reply #2 on: July 15, 2019, 06:42:19 AM »
Your class does not appear as an error for me.
It shows as the same model as my old thanos custom.

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1371823037



Edit: The model is in the Custom12 pack on the server content.
« Last Edit: July 15, 2019, 06:51:40 AM by Ethan »

Offline Mister

  • Community Owner
  • Elder
  • *
  • Posts: 1951
  • Reputation: +525/-44
  • :D
    • rpland.org
Re: CC appears as an error
« Reply #3 on: July 15, 2019, 09:23:18 PM »
Model has been fixed!